3 Ekim 2011 Pazartesi

NİŞANTAŞI'NDA PINAR ARKUN VE ÖZLEM ERKAN 'IN BUTİK AÇILIŞINDAYIZ!!


Bu haftasonu Nişantaşında çok özel bir açılışa katıldık arkadaşlar!!

Farklı Ayakkabı tasarımları ile tanınan Pınar Arkun,
 “Azaq” markası altında kendi özel tasarımlarını hayata geçiren moda tasarımcısı Özlem Erkan ve takılarıyla ilginç ve yaratıcı tasarımlara imza atan İnci Denizel’in koleksiyonlarının bir arada sunulduğu Nişantaşı’ndaki bir butik açılışındaydık.

Nişantaşı’ndaki Topshop mağazasının hemen sağ kolunda yer alan bu butik, Pınar Arkun ve Özlem Erkan isimleriyle göze çarpıyor.

Açılışa büyük bir mücadele verdikten sonra geç bir saatte katılabildik. Arkadaşım ve büyük destekçim Bilge ile açılışa gitmek üzere yola çıktığımızda korkunç bir trafiğe takılacağımızı kestirememiştik doğrusu. O gün oynanan Fener maçı nedeniyle korkunç bir  trafik karmaşası vardı İstanbul’da.  Tam dört saat trafikte kaldık.

Tam vazgeçmiş dönüş yoluna yönelmiştik ki son anda yaptığımız bir hamle ile o karmaşadan sıyrılıp nişantaşı yoluna giriş yaptık.

Şunu söylemem gerekir ki tüm zahmetlerimize değmiş doğrusu, öyle sıcak bir karşılama ile karşılaştık ki tüm yorgunluğumuz bir anda akıp gitti.
Pınar ve Özlem hanım ’la sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra bu güzel atmosferi sizin için bol bol kareledik.

Hadi gelin şimdi bu açılışa bir göz atalım!!.

İçeride öncelikle, çeşitli firmalarda endüstriyel tasarımcı olarak görev yapan ve 2009 yılında kendi markasını kuran Pınar Altun'un birbirinden renkli ve sıradışı ayakkabıları gözümüze çarpıyor ve arkadaşım Bilge ile hemen bu renkli dünyayı size de yansıtmak için başlıyoruz fotoğraf çekmeye ama öncesinde Pınar Hnm ile Özlem Hnm’ın birlikte bir fotoğrafını alıyoruz.
Kendileri sıcak bir gülümseme ile bu özel anı işte böyle ölümsüzleştiriyor.














Pınar hnm’ın  tasarladığı gelin ayakkabıları, özel günlerde giyilebilecek farklı zevk ve karakterlerde sıra dışı ayakkabılar hepimizin kalbini çalıyor.


















Diğer tarafta ise Özlem Erkan’ın şık ve zerafet dolu tasarımları ve de bu tasarımları taçlandıran İnci Hnm’ın tasarladığı eşsiz takılar..

Özlem hnm’ın koleksiyonundaki her parça saten, ipek ve özel dokuma kumaşlarla ayrı güzellikte. Ben özellikle siyah tuluma, yeşil gömleğe ve beyaz korseye bayıldım.. Gerisini siz gelin kendi gözlerinizle görün.







Şort: MNG
T-Shirt: H&M
Yağmur Çizmesi : Burberry
Çanta: Pieces
Kemer: Zara
Kolye: Koton







Takılarıyla bu özel koleksiyona ayrı bir renk katan İnci Denizel çok zarif ve güler yüzlü bir bayan..



Çok sade bir kıyafetin bir anda havasını değiştirebilecek özel tasarımlarını biz çok beğendik.











Size bir haberim var ki mutlaka hoşunuza gidecektir. İnci hnm’ın bu eşsiz tasarımlarına sahip olmak için illa İstanbul’da olmanız gerekmiyor, dilerseniz internetten www.incidenonline.com adresinden İnci Hn’ın tasarımlarına çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.



Bu arada açılışta diğer bloggerlarla tanışma fırsatı buldum, çok sıcak ve samimi olan Merve Yeşilçimen ve arkadaşlarına buradan sevgilerimi gönderiyorum ama çok üzülerek ve kendilerinden af dileyerek arkadaşlarının isimlerini hatırlayamadığımı itiraf ediyorum.
Umarım beni affederler!! ancak buradan bana ulaşırlarsa bu durumu hemen telafi edeceğime de söz veriyorum.:))))



Umarım açılış sizin için de eğlenceli olmuştur.
Bundan sonra da bana blogumda destek olacak arkadaşım Bilge’ye de çok teşekkür ediyorum, hem güzelliği hem de yardımlarıyla bu yazıma renk kattı.

 Elbise : Zara
 Takılar: Murano taşı  (İtalya'dan özel yapım)

4 yorum:

Kevser Demirkıran dedi ki...

Arkadaşlar çok beğendim :) Çok başarılı bir iş çıkarmışsınız cidden. Bilgecim saçlar da gözümden kaçmadı ;) Süper olmuş vee takılar da öyle :)Sayenizde İstanbuldaki etkinlikleri kaçırıyorum diye üzülmüyorum artık, teşekkür ederim ;) Bence devam ...

dodimoda dedi ki...

beğenmene çok sevindim, öptüm!:)))

Followupfashion dedi ki...

Fotoğraflar her şeyi anlatıyor,süper.Özellikle ayakkabılara bayıldım.En kısa zamanda daha yakından incelemeye gitmem lazım;)

dodimoda dedi ki...

evet mutlaka yakından görüp bikaç tane kolleksiyona eklemek lazım!:)))