11 Aralık 2011 Pazar

EZRA+TUBA 2012 HAUTE COUTURE tanıtım kokteylindeyiz!

İş ve  tasarım okulunu bir arada götürmeye çalışınca hele de buna bitirme projesi eklenince bu aralar blogu biraz arka plana atmak zorunda kaldım, aynı şeyleri görmekten sıkılan izleyicilerimden şimdiden özür diliyorum. :((((

Ancak bu hafta boş durmadım ve yoğun tempo arasında Ezra, Tuba Çetin kardeşlerin 2012 Haute Couture koleksiyonunun öne çıkan parçalarının özel entalasyonla moda severlere sunulduğu bir davete sizin için katıldım.

Küşük yaşlardan bu yana moda sektörünün içinde olan kardeşler, eğitimlerini yine bu yönde  tamamlayarak yurtdışında Victoria's Secret, Nick Nora ve Tommy Hilfiger gibi birçok ünlü marka için koleksiyon hazırlamışlar. 2003 yılında ise kendi markalarını oluşturma kararı alıp, Teşvikiye'de bir showroom açarak moda severlerin karşısına çıkmışlar.






Bu davette  fotoğraf makinemin azizliğine uğradığım için çok fotoğraf çekemedim, ama Tuba hanımla sohbetimiz sonrasında  blog için kendisinin ve de sergilenen birkaç tasarım kıyafetin fotoğrafını çekme fırsatım oldu.







Gelelim benim o akşam için tercih ettiğim kıyafete.....
O gece için lacivert şifon Zara elbise tercih edip elbisemi gri dolgu topuk, bağcıklı ayakkabı ile tamamladım (Ayakkabı, nişantaşı shoe tek mağazasından) kıyafetime renk katmak için ise bordo rengi çorap ve çanta konbini yaptım. (Çanta eski sezon Zara)

Hepinize sevgiler!! :)))))


2 yorum:

tobeshsstyleworld dedi ki...

Kombineni çok beğendim :)

dodimoda dedi ki...

çok teşekkürler cnm:)))