27 Kasım 2011 Pazar

DANTELİN BÜYÜSÜ...

Arkadaşlar, geçenlerde Twilight (Alacakaranlık) filminin son bölümünü izledim, sanırım 3. bölümüydü.
Evet nihai sonu - Bella ile Edward'ın evlenmesi - en başından beri eminim hepimiz  heyecanla bekliyorduk. Filmi uzatmak pahasına hikayeyi bir kaç bölüme yayinca bence hikayenin tüm büyüsü kaçtı. 4. bölümde yakında çekilecekmiş ama ben artık gitmeyi düşünmüyorum.
Hiç bir serisi ilk bölüm kadar beni etkilemedi ancak bu 3.bölümde aklımda uzun süre yer edecek olan bir sahne vardı ki o da, Bella'nın gelinliği ile göründüğü o sahne idi. Adeta büyülendim. Çok asil, zarif ve de büyüleyici bir gelinlikle Bella son bölümde Edward'la evlendi..
Mutlaka görmeniz lazım elbisenin tasarımcısi Carolina Herrera, gerçekten tüm detaylarıyla birlikte bu bölümde harikalar yaratmış. Bella, adeta peri kızı gibiydi.
Bella'nın bu gelinlikle birlikte fotoğraflarını bulmaya çalıştım ama  filmin halen gösterimde olması nedeniyle sanırım o görüntülere bir türlü ulaşamadım. Yine de gelinliği bir başka modelin üzerinde buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.




Bildiğiniz üzere bu sene dantel, zarafetiyle tüm tasarımcıların gözdesi, gömleklerde, elbiselerde ve de kalem eteklerde oldukça kullanılmış modacılar tarafından.
Dantelin günlük giyime bu kadar dahil edilmesi sonucunda gece kıyafetleri dışında dantelle gün içerisinde şıklığa ve sofistike bir görünüme ulaşmak artık kolay..

İşte benim dantel kombinim!!






Elbise: Twist
Çizme: Minetonka
Çanta: Zara
Kaban: İpekyol

FOTOĞRAFLAR: KEVSER DEMİRKIRAN (ablama çok çok teşekkürler bu güzel fotoğraflar için)

2 yorum:

tobeshsstyleworld dedi ki...

Çantana bayıldımmm...Bu arada blogunu da çok sevdim. Bende beklerim :)

http://tobeshsstyleworld.blogspot.com/

dodimoda dedi ki...

çok teşekkürler.
Bloguna mutlaka gelicem. sevgiler!1