28 Eylül 2011 Çarşamba

MILAN FASHION WEEK- 2012 SONBAHAR-KIŞ ERKEK MODASI

Beyler!!! Bu yazım sizin için :))

Bu postta önümüzdeki 2012 sonbahar-kış sezonunda nelerin ön plana çıktığını görüp yeni sezona hazırlıklı ve çok şık girmeniz çok daha kolay olacak.

Böylelikle gardrobunuzu gözden geçirip bu sezon için eksikliklerinizi fark ederek bundan sonraki alışverişlerinizde daha bilinçli hareket edebilirsiniz.

Size 2011 Milan Moda Haftasında yer alan 2012 Sonbahar- Kış aylarına ilişkin özel koleksiyonlardan bazı derlemeler hazırladım.

Tabiki bunu yaparken Türk erkeklerinin stiline uygun düşebileceğini düşündüğüm örneklere yer vermeye çalıştım.

Malumunuz bizim beylerimiz çok renkli şeylerden taraf değiller :))


EMPORIO ARMANI:

 Armani, bu sene erkeklerin çok tercih ettiği renklerden lacivert, siyah ve beyaz üzerinde yoğunlaşmış ancak gördüğünüz gibi bu renklerin açık ve koyu tonlarıyla özellikle takım elbislerde yaptığı geçişler sıkıcılıktan uzaklaşmanın en önemli parçası olmuş. Siz de deneyin!!! aynı tonlarda pantolan ve ceket giymek yerine ton geçişleriyle ortama renk katabilir bayanlar tarafından çok rahat fark edilebilirsiniz.:))))


Kısa paça bilekte hafif daralan pantolonlar,  iskarpinlerle hem rahat hem de şık bir görünüm sağlıyor.
Dilerseniz üstten spor bir ceket giyerek resmi ortamlara biraz sıcaklık katabilir ya da spor bir t-shirt veya gömlekle arkadaşlarınızla tarz bir şekilde kahve içmeye gidebilirsiniz.





Daha karizmatik görünmek isterseniz de üstten uzun bir deri ceket giyerek ve ayrıca gömlek dışına spor bir  kaşkol çıkararak tarzınızı konuşturabilirsiniz.


DSQUARED:



Beyler! bu renk pembe pantolon sizi bozar biliyorum :))) ama biraz farklılıktan kimseye zarar gelmez emin olun!! Ayrıca biz kadınlar cesaretli ve renklerden korkmayan erkekleri daha karizmatik buluyoruz benden söylemesi !!! (çok abartmamak koşuluyla tabi!!!) En azından üzerinizdeki bir parçanın renkli seçilmesi inanın hem size hem çevre psikolojisine iyi gelecek... :)))



 Size  yine bir önerim olacak,  bu sene kat kat giyinin !! Spor  bir gömlek üzerine salaş bir kazak veya hırka  (evet hırka!!erkeklere çok farklı bir hava katıyor bilginize Beyler!!!)


ETRO: 





GUCCI :



PHILIPPP PLEIN: 

 



 ICEBERG:

3 yorum:

Followupfashion dedi ki...

Biz sıkıldık Türk erkekleri sıkılmadılar hep aynı tarzla gezmekden=)

dodimoda dedi ki...

Sorma cnm inatçı ve de sabit fikirliler ne yazık ki :)))) bildiğimden şaşmam durumu yani:)))

Unknown dedi ki...

Takip etmek güzel duygu :)