5 Ağustos 2011 Cuma

STEFANEL 2011-2012 SONBAHAR- KIŞ KOLLEKSİYONU

Arkadaşlar, biliyorum henüz daha yazın ortasındayken vitrinlerde görmeye başladığımız sonbahar-kış kolleksiyonları yaz ayının sonlarına doğru yaklaştığımızın habercisi gibi hepimizin canını sıkıyor.
Ancak alışveriş merkezlerini dolaştığımda şimdilik görücüye çıkan sonbahar ve kış kolleksiyonların arasında favorim olan Stefanel kolleksiyona bloğumda yer vermek istedim.

Bu sene de bol örgü trikolarla ve sıradışı çizgisiyle Stefanel farkını ortaya koymuş.
Koleksiyonda göreceksiniz örgü trikolar kaban ve kalın hırka şeklinde kıyafetlerin tamamlayıcısı olarak oldukça çok kullanılmış.

Bu seneki kolleksiyonu içerisinde ayrıca şık şapkalara da yer vermiş. Ben bir tane aldım, süper! size de tavsiye ederim. Havalar soğuduğunda bir konset yapıp sizlerle de paylaşırım umarım.

Bu arada daha önce söylediğim ama bir türlü yayınlayamadığım sevgili ablacım grafiker, fotoğrafçı ve daha birçok şeyi birarada yapan Kevser Demirkıran ile gerçekleştirdiğimiz yaz fotoğraf çekimlerimize çok yakında sayfamda yer vereceğim.
Ben çook beğendim. Umarım siz de beğenirsiniz!
Eee fotoğrafları ablam çekince her şey daha profesyonel oluyor!!:)))

Şimdi Stefanel'in o harika kolleksiyonuna birlikte göz atalım!!















 Burada araya girmem gerekiyor:))) kendinize bu sene mutlaka bir tozluk alın kısa botların ve topuklu ayakkabıların üzerine sıradışı bir görünüm sağlıyor!! Benden söylemesi!!






























1 yorum:

Fashionlicious Girl dedi ki...

bloğunu çok beğendim kendimede beklerim:)