15 Mayıs 2011 Pazar

BAHAR GELSİN ARTIK!!

Bu başlık konuısunda herkesin benimle hemfikir olduğuna eminim :))))
Bir türlü ısınmayan havalar, sürekli iç karartıcı bir gökyüzü ve yağmur hayat mücadelesi içerisinde bizi iyice depresif bir hale soktu. En azından benim için durum böyle :)))

Hava değişimiyle birlikte psikolojimdeki ve davranışlarımdaki değişimleri görseniz  ya bu kız dengesiz! ya da psikolojik deli :))))) tanısını anında koyarsınız.

Ancak sanırım bu durum yalnız benle sınırlı değil !! Dün sokaklarda dolaşırken güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte insanların ne şekilde kendilerini sokaklara attığına tanık oldum.

Kimi montlarla, hırkalarla kat kat giyinmiş, kimi parmak arası terlik ve straplez bluzlarla tatil havsına girmişti ancak gerçek olan bişey vardı ki o da güneşin herkese iyi geldiğiydi.

Yapmış olduğum gözlemler sonucunda bu yaz sokaklarda ve vitrinlerde sık sık karşılacağımız neon renkler, yani florasan renklerin acayip revaçta olduğunu ve herkesin yavaş yavaş gardrobundaki parçaları bu renklerden oluşturduğunu gördüm.

Tabi bu konuda ben de geri kalmadım :)))

Bu hafta ne giydiğm köşesini sizinle paylaşmadan önce bişey daha söylemek istiyorum o da ;bu yaz mutlaka kendinize florasan renklerden oluşan bir spor ayakkabı alın, acayip kombinler yaratılıyor benden söylemesi...
















Ceket : Twist
T-shirt: H&M
Beyaz Jean: Topshop (eski)
Çanta : Twist
Ayakkabı : Irregular Choise
Sarı taşlı kolye : MNG
Pembe dudak kolye : Beymen





Ayrıca sizlerle bu hafta stilistlik okulunda tasarladığım kolaj çalışmalarımı ve pentür baskıyla yaptığım t-shirt baskılarımı paylaşmak istiyorum.







Şimdilik bu kadar, öpüldünüz!!!

2 yorum:

lzychmst dedi ki...

hepsi çok güzeller elinize sağlık. kıyafet de çok yakışmış hele de ayakkabılar...
bot saksılı çiçek baskılı t-shirt çok tatlı

dodimoda dedi ki...

selam! ya inanırmısın mesajını bugün gördüm çok eski post olduğu için görmemişim kusura bakma.
Yorumun için çok teşekkürler, çok mutlu oldum