7 Mart 2011 Pazartesi

2011 DKNY


Selam şekerler, bu hafta sizin için oldukça farklı bir içerik hazırlamıştım aslında.

Geçtiğimiz cuma iş için Bodrum'a gitmiş, işimi bitirdikten sonra çarşı, dükkan gezip harika çanta, ayakkabı ve de yeni bikini modellerini, Bodrum sokaklarıyla marina'daki harika gün batımını sizler için karelemiştim. 

Böylelikle şimdiden tatil havasına girip şu bitmek bilmeyen  kış sendromundan birlikte kurtulacaktık.

Eeee noldu? dediğinizi duyar gibiyim .....

Ne olacak! tüm gün dolaşıp uçak saatine kadar bekledikten sonra Havaş'a binip fotoğraflara bir bakınıyım dedim, sonra da yedeklediğim eski fotoğrafları siliyim derken yanlışlıkla "tümünü sil" tuşuna basmışım.! 

Evet neyazık ki :((((( tüm emeklerim bir anda uçup gitti! az kalsın Havaş'tan inip yangın vaaaar!! diye bağıracaktım :)))))))

Bu durumu atlatmam biraz zaman aldı :)) ama hafta sonu arkadaşım Duru ile güzel kareler çektikten sonra kendime biraz olsun gelebildim.

Neyse başka bir gezide derlediğim yeni karelerle karşınıza tekrar çıkarım umarım.
Bu kez çektiğim kareleri yedeklemeyi unutmayacağım ama!!

Şimdi  de 2011 DKNY koleksiyonunda benim gözüme çarpan ve sizin de mutlaka beğeneceğinizi düşündüğüm bazı parçaları görelim. Ben çok beğendim, ya siz?


Bu arada hafta sonu devam ettiğim stilistlik okulunda yaptığımız bir çalışmada hazırladığım bir tasarımım sınıfta arkaşlarımın kullandığı oylarla birinci oldu. Hepsine burdan çok teşekkür ediyorum. İçlerinde gerçekten yaratıcı, sıradışı çok beğendiğim tarasımlar oldu, eleme aşamasında bile çok eğlendik, hepsini buradan kutluyorum ve teker teker öpüyorum.
Hazırladığım tasarımımı sayfanın sonunda sizlerle paylaşacağım mutlaka,  ama önce sırada "bu hafta ne giydim köşesi" var!

BU HAFTA NE GİYDİM:

Geçtiğimiz hafta sizin de bildiğiniz üzere acayip bir soğuk vardı. Benim şansıma "bu hafta ne giydim" köşesine başladığım günden bu yana bir türlü havalar ısınmadı. Tabi öyle olunca ben de sarınıp sarmalanıyorum :)))


Kaban : İpekyol
Sweatshirt : Twist
Skinny pantolon : Pull & Bear
Çanta : Miu miu
Botlar : Steve Madden
Yüzük : A- shoe-la
Şapka : Top shop

Yüzüğü beğendiyseniz internette  A-shoe-la  yazıp kendi sitesinden online alışveriş yapabiliyorsunuz. Daha ne şeker şeyler var inanamayacaksınız!


Eveet! en son, beğenilen tasarımımı sizlerle paylaşmak istedim, desenleri ve modeli kendimiz tasarladık.
Bakalım  tasarımım hakkında siz ne yorumlar yapacaksınız!.. Bekliyorum.


Öpüldünüz!!

2 yorum:

Moda Tutkusu dedi ki...

Pantalon, Sweatshirt, botlar ve çanta dörtlüsüne bayıldım.Harika olmuş cnm:)Sevgilerle Yasemin

dodimoda dedi ki...

çok teşekkürler Yasemincim.
öptüm cnm.